Je bekijkt nu Een nieuw gezicht bij Oosterhoff Hoortoestellen

Een nieuw gezicht bij Oosterhoff Hoortoestellen

_MG_1131bGraag stel ik mijzelf even voor: mijn naam is Martin Dijkstra,48 jaren jong, vader van een prachtige dochter en woonachtig in Drachten. Ik ben opgeroeid in de omgeving van Emmen waar ik tot 2001 een eigen ambachtelijke slagerij heb gehad. Door omstandigheden heb ik destijds besloten om het te verkopen. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in verschillende soorten van organisaties maar ik bleef zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Ofschoon ik leuk werk had, kreeg ik geen voldoening in mijn werk. Mijn wens is om iets te kunnen betekenen voor mensen en door toeval kwam ik in aanraking met hoortoestellen, op dat moment een onbekende materie voor mij. De combinatie van mens en techniek spreekt mij enorm aan. In 2009 kreeg ik een aanbieding van Schoonenberg om de opleiding voor audicien te volgen en deze heb ik met goed gevolg afgesloten.

Maar ik wilde meer, ik wil mij door ontwikkelen tot een volwaardig audicien die met de nieuwste middelen en technieken klaar mag staan voor mensen met een gehoorprobleem: deze kans wordt mij geboden bij de firma Oosterhoff hoortoestellen. Een modern bedrijf waar de mens voorop staat en waar wij pas tevreden zijn als u dat bent. Ik zie het als eer dat ik werkzaam mag zijn binnen dit team van vakkundige audiciens en wil u graag welkom heten.

Met een vriendelijke groet,

Martin Dijkstra.