Je bekijkt nu Nieuws van Oosterhoff

Nieuws van Oosterhoff

De korte, donkere en soms stormachtige dagen komen er weer aan. Vanuit Oosterhoff Hoortoestellen willen wij u daarom op enkele lichtpuntjes wijzen.

Eén jaar geleden hebben wij een mailing verstuurd en uit de reacties blijkt dat dit erg gewaardeerd wordt. Wij hebben u geïnformeerd over de prijsverlaging van batterijen en de parkeerplaatsen speciaal voor u als klant van Oosterhoff. Ondertussen zijn de parkeerplaatsen gerealiseerd (als u het terrein op komt rijden, kijkt u aan de linkerkant tegen de achterkant van onze bordjes aan).
Ook vinden de batterijen gretig aftrek.
Deze keer hebben wij besloten om opnieuw in de spreekwoordelijke pen te klimmen om u, als klant, op een aantal zaken te wijzen die voor u van belang (kunnen) zijn.

Hoortoestellen

Op dit moment is de aanschaf van een hoortoestel erg interessant. Enerzijds omdat goede hoortoestellen niet eerder zo voordelig zijn geweest en anderzijds omdat de vergoeding uit de basisverzekering nog nooit zo hoog is geweest. In 2015 verwachten wij geen verandering hierin, maar in 2016 zeker wel. Als u twijfelt over de aanschaf van een nieuw hoortoestel, raden wij u dan ook aan om niet te wachten tot eind 2015! U mag vrijblijvend nieuwe toestellen proberen.
Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om luisterhulpen draadloos te laten communiceren met de hoortoestellen.

Zorgverzekeraars

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een betaalovereenkomst, dus u hoeft de vergoeding niet voor te schieten. Als u bij een Achmea label (bijv. AGIS, Zilveren Kruis, Interpolis, onderdelen van Aevitae of IAK enz.) verzekerd bent en u wilt nieuwe hoortoestellen aanschaffen in 2015, dan is het interessant om vóór 2015 even aandacht aan uw polis te besteden. Wij willen u vragen om dan een restitutiepolis te overwegen. Daarmee bent u verzekerd van de hoogste vergoeding.

Zittingen

Zoals u waarschijnlijk weet, houden wij op een flink aantal locaties zitting. Ondertussen is ook Harkema erbij gekomen en komen wij voortaan twee keer per maand in Surhuisterveen. Voor informatie kunt u contact opnemen met ons of op onze site kijken voor de locaties en de tijdstippen van deze zittingen.

Koopavond en personeel

In 2015 willen wij de klant extra van dienst zijn door ook op donderdagavond aanwezig te zijn voor standaard onderhoud, reparaties en afspraken. We zullen op donderdag open zijn tot 20.00 uur. U kunt bellen voor een afspraak of gewoon langskomen voor onderhoud.
Binnen Oosterhoff is er een verschuiving van personeel geweest en wij zijn bezig met uitbreiding van ons team om u zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Uiteraard hebben wij dit het liefst op korte termijn voor elkaar, echter niet ten koste van de service en kwaliteit. Tot die tijd willen wij om uw begrip vragen als u wat langer moeten wachten of de telefoon niet meteen beantwoord wordt. Het einde van elk kalenderjaar is altijd extra druk!