Je bekijkt nu Uitnodiging informatieavond aanvullende hoorhulpmiddelen op uw werk.

Uitnodiging informatieavond aanvullende hoorhulpmiddelen op uw werk.

Oosterhoff Hoortoestellen organiseert op donderdagavond 13 juli 2017 een informatieavond speciaal voor klanten die actief zijn in het arbeidsproces om hen te informeren over de nieuwste aanvullende hoorhulpmiddelen. Als u nog actief bent in het werkproces, nodigen we u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Goed horen en verstaan op het werk zijn van groot belang voor ieder mens, maar in het bijzonder voor hoortoesteldragers. Omgevingslawaai en afstand tot de spreker hinderen het spraakverstaan, u herkent dit vast wel. Een goed ingesteld hoortoestel alleen blijkt vaak niet voldoende, waardoor bij het vergaderen en/of het telefoneren extra ondersteuning vaak gewenst is. Herkent u zich hierin? Dan is deze avond een aanrader voor u!

Een interessante site waar u meer informatie kunt vinden is: www.werkenhoren.nl

Op deze avond zal de Zwitserse fabrikant Phonak u informeren over de Roger Table Mic en de Roger Pen. Een live demonstratie is daarbij mogelijk. Deze apparatuur wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering.  Wij informeren u daar nader over tijdens de bijeenkomst.

Aanmelden
De avond wordt georganiseerd bij ons in de winkel aan de Burgemeester Wuiteweg. De eerste sessie start om 18.00 uur en de tweede om 19.00 uur. U kunt zich aanmelden via telefoonnummer 0512 – 51 66 77 of via de mail: horen@xs4all.nl  Het is mogelijk uw partner mee te nemen, geeft u dat a.u.b. ook even aan. Deelname is kosteloos, maar vol = vol.

Graag zie we u 13 juli bij ons in de winkel!